Bibliographic Information

多加水パンの技術

旭屋出版編集部編

旭屋出版, 2018.6

Title Transcription

タカスイ パン ノ ギジュツ

Available at  / 9 libraries

Description and Table of Contents

Description

日本パン技術研究所の多加水パン理論と、人気店の多加水製パン技法。

Table of Contents

  • 1 多加水パンの基本的な考え方・技術
  • 2 人気店の「定番の多加水パン」の技術
  • 3 人気店の「リーンな多加水パン」の技術
  • 4 人気店の「リッチな多加水パン」の技術
  • 5 人気店の「リッチなオリジナル多加水パン」の技術
  • 6 「多加水」製パンと小麦粉の変化

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB26891712
  • ISBN
    • 9784751113349
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    179p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top