製造工程における食塩と鞣質の消長について The uptake and loss of common salts and tannning agents in process of manufacturing

Author(s)

Bibliographic Information

製造工程における食塩と鞣質の消長について = The uptake and loss of common salts and tannning agents in process of manufacturing

先本勇吉, 近藤敬治, 浅井雅章 [著] = Yukichi Sakimoto, Keiji Kondo and Masaaki Asai

(ビーバー・ラムの製造試験 / 先本勇吉, 近藤敬治 [著] = Studies on the manufacture of beaver lamb / Yukichi Sakimoto and Keiji Kondo, 2)

[北海道大学農学部], 1972

Title Transcription

セイゾウ コウテイ ニオケル ショクエン ト ジュウシツ ノ ショウチョウ ニツイテ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

記述は表紙による

北海道大学農学部邦文紀要第8巻第2号別刷

引用文献: p96

巻末に英文の"Résumé"あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB27042614
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [札幌]
  • Pages/Volumes
    p91-97
  • Size
    26cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top