製造工程における食塩と鞣質の消長について The uptake and loss of common salts and tannning agents in process of manufacturing
Author(s)
Bibliographic Information
製造工程における食塩と鞣質の消長について = The uptake and loss of common salts and tannning agents in process of manufacturing
(ビーバー・ラムの製造試験 / 先本勇吉, 近藤敬治 [著] = Studies on the manufacture of beaver lamb / Yukichi Sakimoto and Keiji Kondo, 2)
[北海道大学農学部], 1972
- Title Transcription
-
セイゾウ コウテイ ニオケル ショクエン ト ジュウシツ ノ ショウチョウ ニツイテ
Available at / 1 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
記述は表紙による
北海道大学農学部邦文紀要第8巻第2号別刷
引用文献: p96
巻末に英文の"Résumé"あり