食品の変敗微生物 : その原因菌と制御 Food deterioration microorganisms : causative microorganism and management
Author(s)
Bibliographic Information
食品の変敗微生物 : その原因菌と制御 = Food deterioration microorganisms : causative microorganism and management
幸書房, 2018.9
再改訂増補
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ ヘンパイ ビセイブツ : ソノ ゲンインキン ト セイギョ
Access to Electronic Resource 2 items
Available at / 83 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.54||N29110076663
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
文献: 各章末 , 索引あり
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 食品変敗と原因微生物
- 乳酸菌による食品変敗と制御
- Bacillus属細菌による食品変敗
- 嫌気性耐熱性芽胞細菌による食品変敗
- Micrococcus属細菌による食品変敗と制御
- 低温性細菌による食品変敗
- 酵母による食品変敗と制御
- カビによる食品変敗と制御
- 食品保存料および殺菌剤の耐性菌による食品変敗と制御
- ヒト感染性微生物による食品変敗と制御
- ウイルスによる食中毒と制御
- バクテリオファージによる食品の変敗と利用
by "BOOK database"