魚の低温貯蔵と品質評価法
Author(s)
Bibliographic Information
魚の低温貯蔵と品質評価法
恒星社厚生閣, 2007.10
オンデマンド版
- Other Title
-
Low temperature storage and quality evaluation of fish
水産学シリーズ
- Title Transcription
-
ウオ ノ テイオン チョゾウ ト ヒンシツ ヒョウカホウ
Access to Electronic Resource 1 items
-
-
魚の低温貯蔵と品質評価法
1986.4.
-
魚の低温貯蔵と品質評価法
Available at / 1 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
欧文タイトルは原本の奥付による
監修: 日本水産学会
原本の出版年: 1986.4
原本の親書誌: 水産学シリーズ <BN00377478> 60
印刷・製本: デジタルパブリッシングサービス
文献: 各章末