魚の低温貯蔵と品質評価法

Bibliographic Information

魚の低温貯蔵と品質評価法

小泉千秋編

恒星社厚生閣, 2007.10

オンデマンド版

Other Title

Low temperature storage and quality evaluation of fish

水産学シリーズ

Title Transcription

ウオ ノ テイオン チョゾウ ト ヒンシツ ヒョウカホウ

Available at  / 1 libraries

Note

欧文タイトルは原本の奥付による

監修: 日本水産学会

原本の出版年: 1986.4

原本の親書誌: 水産学シリーズ <BN00377478> 60

印刷・製本: デジタルパブリッシングサービス

文献: 各章末

Details

  • NCID
    BB27061186
  • ISBN
    • 9784769911593
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    122p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top