魚のスーパーチリング

Bibliographic Information

魚のスーパーチリング

小嶋秩夫編

恒星社厚生閣, 2007.10

オンデマンド版

Other Title

Superchilling (Subzero temperature) storage of fish

水産学シリーズ

魚のスーパーチリング

Title Transcription

ウオ ノ スーパーチリング

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 1 libraries

Note

欧文タイトルは原本の奥付による

監修: 日本水産学会

原本の出版年: 1986.10

原本の親書誌: 水産学シリーズ <BN00377478> 63

印刷・製本: デジタルパブリッシングサービス

文献: 各章末

Details

  • NCID
    BB27061357
  • ISBN
    • 9784769911623
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    126p, 図版 [8] p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top