水産加工とタンパク質の変性制御

Bibliographic Information

水産加工とタンパク質の変性制御

新井健一編

恒星社厚生閣, 2007.10

オンデマンド版

Other Title

Denaturation of fish muscular protein by processing and its control

水産学シリーズ

Title Transcription

スイサン カコウ ト タンパクシツ ノ ヘンセイ セイギョ

Available at  / 1 libraries

Note

欧文タイトルは原本の奥付による

監修: 日本水産学会

原本の出版年: 1991.4

原本の親書誌: 水産学シリーズ <BN00377478> 84

印刷・製本: デジタルパブリッシングサービス

文献: 各章末

Details

  • NCID
    BB27062768
  • ISBN
    • 9784769911838
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    104p, 図版 [6] p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top