Bibliographic Information

新編標準食品学各論 : 食品学II

澤野勉原編 ; 高橋幸資新編編

医歯薬出版, 2018.9

Other Title

Shinpen hyojun shokuhingaku kakuron

Chemistry of foods and resources

標準食品学

標準食品学各論

Title Transcription

シンペン ヒョウジュン ショクヒンガク カクロン : ショクヒンガク 2

Available at  / 68 libraries

Note

その他のタイトルは標題裏による

文献: p277-279

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食生活と食品学各論
  • 2 植物性食品
  • 3 動物性食品
  • 4 油脂食品
  • 5 嗜好材料食品と菓子類
  • 6 嗜好飲料類
  • 7 アルコール 発酵食品
  • 8 調理加工食品

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB27070540
  • ISBN
    • 9784263707333
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 290p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top