餃子の創り方
Author(s)
Bibliographic Information
餃子の創り方
光文社, 2016.7
- Other Title
-
50 secrets pour faire préparer vos raviolis "Gyoza"
HOW TO INITIATE YOUR "GYOZA" DUMPLINGS
50 secrets pour faire préparer vos raviolis "Gyoza" : HOW TO INITIATE YOUR "GYOZA" DUMPLINGS
- Title Transcription
-
ギョウザ ノ ツクリカタ
Available at 2 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Description
テレビ&雑誌の取材殺到、超クリエイティブ餃子50。最終決定版レシピ!
Table of Contents
- 材料
- 切る
- 混ぜる
- 包む
- 焼く
- 中国の賢人「餃子」とその一門について
- 「イーティズム」=(食べる芸術)の始祖が創り出す餃子における実存主義とは
by "BOOK database"