Bibliographic Information

餃子の創り方

パラダイス山元著

光文社, 2016.7

Other Title

50 secrets pour faire préparer vos raviolis "Gyoza"

HOW TO INITIATE YOUR "GYOZA" DUMPLINGS

50 secrets pour faire préparer vos raviolis "Gyoza" : HOW TO INITIATE YOUR "GYOZA" DUMPLINGS

Title Transcription

ギョウザ ノ ツクリカタ

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Description

テレビ&雑誌の取材殺到、超クリエイティブ餃子50。最終決定版レシピ!

Table of Contents

  • 材料
  • 切る
  • 混ぜる
  • 包む
  • 焼く
  • 中国の賢人「餃子」とその一門について
  • 「イーティズム」=(食べる芸術)の始祖が創り出す餃子における実存主義とは

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB27228237
  • ISBN
    • 9784334978815
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    125p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top