キュイッソン : フランス料理の基本の加熱技法

Bibliographic Information

キュイッソン : フランス料理の基本の加熱技法

上柿元勝著

柴田書店, 2018.8

Other Title

Les techniques du mode de cuisson de la cuisine française

Title Transcription

キュイッソン : フランス リョウリ ノ キホン ノ カネツ ギホウ

Available at  / 15 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 オーブンで焼く
  • 2 蓋をして加熱する
  • 3 フライパンで焼く
  • 4 ゆでる、蒸す、揚げる、スモークする
  • 5 煮込む
  • 6 その他の調理法

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Details

  • NCID
    BB27239109
  • ISBN
    • 9784388062829
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpnfre
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    163p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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