家庭の低温調理 : 完璧な食事のためのモダンなテクニックと肉、魚、野菜、デザートのレシピ99

Author(s)
Bibliographic Information

家庭の低温調理 : 完璧な食事のためのモダンなテクニックと肉、魚、野菜、デザートのレシピ99

Lisa Q.Fetterman, Meesha Halm, Scott Peabody著 ; 水原文訳

(Make: Japan books)

オライリー・ジャパン , オーム社 (発売), 2018.11

Other Title

Sous vide at home : the modern technique for perfectly cooked meals

家庭の低温調理 : 完璧な食事のためのモダンなテクニックと肉魚野菜デザートのレシピ99

Title Transcription

カテイ ノ テイオン チョウリ : カンペキ ナ ショクジ ノ タメ ノ モダン ナ テクニック ト ニク サカナ ヤサイ デザート ノ レシピ 99

Note

索引: p285-286

Description and Table of Contents

Description

低温殺菌「生」卵/ギリシャ風タコのサラダ/チキンティッカマサラ/完璧なフライドチキン/豚角煮ラーメン/完璧な低温調理ステーキ/完璧なマッシュポテト/バニラクレームブリュレ/かんたんバニラアイスクリーム/自家製ジンジャーシロップ/クイックピクルス…牛肉、豚肉、鶏肉、卵、野菜の食感を簡単かつ完璧にコントロールする「低温調理」の本格的なレシピ集。

Table of Contents

  • 1 卵
  • 2 魚介類
  • 3 鳥肉
  • 4 豚肉、牛肉など
  • 5 野菜
  • 6 デザート
  • 7 カクテルと風味抽出液
  • 8 常備品、ソース、調味料

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1
Details
  • NCID
    BB27408975
  • ISBN
    • 9784873118628
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京,東京
  • Pages/Volumes
    289p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top