現代に生きる老四川 : 伝統四川料理を現代の技で継承する

Author(s)

    • 井桁, 良樹 イゲタ, ヨシキ

Bibliographic Information

現代に生きる老四川 : 伝統四川料理を現代の技で継承する

井桁良樹著

旭屋出版, 2018.11

Other Title

Modern interpretations of Sichuan traditional cuisine

Title Transcription

ゲンダイ ニ イキル ロウシセン : デントウ シセン リョウリ オ ゲンダイ ノ ワザ デ ケイショウ スル

Available at  / 5 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 春(川式鵝肝春巻—フォアグラの四川式生春捲;干巴菌梓潼片粉—ニラの翡翠板春雨 雲南高級きのこのソース和え ほか)
  • 夏(紋絲豆腐—豆腐の極細切りスープ仕立て 四川緑茶の香り;夏韻酸菜包焼香魚—鮎の包み焼き 四川式ピクルスのソース ほか)
  • 秋(金毛牛肉茄子—牛肉と茄子の老四川スタイル;菌王魚唇湯包—高級きのことフカヒレコラーゲンのスープたっぷり饅頭 ほか)
  • 冬(百年太白醤肉—酒仙!!李白の好んだ味噌漬け干し;象形皮蛋/象形鹹蛋—四川黄金皮蛋見立て 鹹蛋見立てもどき ほか)
  • 通年(香飃焼鴨—飄香式四川ダック;張飛成熟牛肉—三国志の英雄張飛スタイル ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB27672882
  • ISBN
    • 9784751113400
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    207p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top