食べることは、未来の自分をつくること

Author(s)

Bibliographic Information

食べることは、未来の自分をつくること

家庭料理技能検定専門委員会編

(家庭料理技能検定公式ガイド, 4級)

女子栄養大学出版部, 2017.4

Other Title

食べることは未来の自分をつくること

Title Transcription

タベル コト ワ、ミライ ノ ジブン オ ツクル コト

Available at  / 5 libraries

Note

監修: 香川明夫

Contents of Works

  • VT:家庭料理技能検定公式ガイド4級 : 食べることは、未来の自分をつくること : 文部科学省後援事業

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 食生活と栄養(食事の役割;日本の食文化;五大栄養素とその特徴;食品の分け方;規則正しい食事;献立の立て方)
  • 2 調理と衛生(調理の手順;調理に必要な器具;材料について;調理の基本;日常食の調理)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB27905470
  • ISBN
    • 9784789560139
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    120p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top