醤油醸造における生揚生産協業化工場の意義と生揚品質の安定化に関する研究

Author(s)

    • 紅林, 孝幸 クレバヤシ, タカユキ

Bibliographic Information

醤油醸造における生揚生産協業化工場の意義と生揚品質の安定化に関する研究

紅林孝幸 [著]

東京農業大学, 2019.3

Title Transcription

ショウユ ジョウゾウ ニ オケル キアゲ セイサン キョウギョウカ コウジョウ ノ イギ ト キアゲ ヒンシツ ノ アンテイカ ニ カンスル ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

学位名: 博士(生物産業学)

学位記番号: 乙第941号

授与年月日: 2019.3.17

Abstract (in English): p137-141

指導教授: 黒瀧秀久

Details

  • NCID
    BB28088326
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [網走]
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    31cm
  • Classification
Page Top