組み合わせ自由自在 : 作りおき弁当おかず334

Author(s)

    • 食のスタジオ ショク ノ スタジオ

Bibliographic Information

組み合わせ自由自在 : 作りおき弁当おかず334

食のスタジオ編

西東社, 2018.3

Title Transcription

クミアワセ ジユウ ジザイ : ツクリオキ ベントウ オカズ 334

Available at  / 2 libraries

Note

素材・タイプ別さくいん: p188-191

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 お弁当の人気おかず(鶏のから揚げ;牛肉の野菜巻き ほか)
  • 2 メインおかず(鶏もも肉;鶏むね肉 ほか)
  • 3 サブおかず(にんじん;トマト・プチトマト ほか)
  • 4 主食(ご飯;パン ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB28443916
  • ISBN
    • 9784791626991
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    25cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top