りんご、レモン、いちご、栗のお菓子と料理 Apple, lemon, strawberry, and chestnut. sweet and cuisine

Bibliographic Information

りんご、レモン、いちご、栗のお菓子と料理 = Apple, lemon, strawberry, and chestnut. sweet and cuisine

有元葉子著

文化学園文化出版局, 2018.11

Title Transcription

リンゴ レモン イチゴ クリ ノ オカシ ト リョウリ = Apple lemon strawberry and chestnut. sweet and cuisine

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Description and Table of Contents

Table of Contents

  • りんご(りんごの甘煮;りんごかん ほか)
  • レモン(レモンゼリー;キャラメルレモン ほか)
  • いちご(いちごのプリザーブ;いちごジャム ほか)
  • 栗(焼き栗;揚げ栗 ほか)

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Details

  • NCID
    BB28456204
  • ISBN
    • 9784579213283
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    71p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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