玉ねぎ×ワタナベマキ=だし・うまみ : 玉ねぎブック

Bibliographic Information

玉ねぎ×ワタナベマキ=だし・うまみ : 玉ねぎブック

ワタナベマキ著

(食の方程式)

誠文堂新光社, 2018.10

Title Transcription

タマネギ ワタナベ マキ ダシ・ウマミ : タマネギ ブック

Available at  / 6 libraries

Note

参考文献: 巻末

材料別INDEX: p142

カテゴリー別INDEX: p143

Description and Table of Contents

Description

玉ねぎは、料理における「だし」と「うまみ」の役割があります。

Table of Contents

  • 玉ねぎ1つ、あったなら
  • 1 玉ねぎ×漬ける=だし・うまみ(発酵玉ねぎ;酢玉ねぎ;さらし玉ねぎ)
  • 2 玉ねぎ×炒める=だし・うまみ(あめ色玉ねぎ;さっと炒め玉ねぎ)
  • 玉ねぎスナックブック
  • 3 玉ねぎ×煮る蒸す=だし・うまみ(煮玉ねぎ・蒸玉ねぎ)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB28462047
  • ISBN
    • 9784416618738
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    143p
  • Size
    20cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top