英語で楽しむ世界の食文化

書誌事項

英語で楽しむ世界の食文化

Tim Wharton, 津田晶子, 松隈美紀著

英宝社, 2016.9

タイトル読み

エイゴ デ タノシム セカイ ノ ショク ブンカ

大学図書館所蔵 件 / 3

この図書・雑誌をさがす

内容説明・目次

目次

  • USA—SOME MORE S’MORES!
  • BRAZIL—ON THE MENU‐MEAT,MEAT AND MORE MEAT!
  • ETHIOPIA AND ERITREA—COFFEE IS OUR BREAD
  • TURKEY—THE PRIEST FAINTED
  • GREECE—STOLEN MEAT!
  • SPAIN—THE BASQUE COUNTRY
  • FRANCE—THE DISH THAT COST THE KING HIS HEAD
  • ITALY—NO PASTA!
  • PORTUGAL—A DISH FOR EVERY DAY OF THE YEAR
  • SWITZERLAND—DON’T DROP YOUR BREAD!
  • SWEDEN—THE MOST DISGUSTING SMELLING FOOD IN THE WORLD!
  • CHINA—EIGHT CUISINES
  • INDIA—THE HUMBLE DAL
  • UK—JUST WHAT IS A ‘PUDDING’?
  • UK—CHRISTMAS DINNER

「BOOKデータベース」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BB28615396
  • ISBN
    • 9784269410183
  • 出版国コード
    ja
  • タイトル言語コード
    jpn
  • 本文言語コード
    jpn
  • 出版地
    東京
  • ページ数/冊数
    71p
  • 大きさ
    26cm
  • 分類
ページトップへ