本場の味が出せるシャルキュトリーの本格技術

Bibliographic Information

本場の味が出せるシャルキュトリーの本格技術

吉田英明著

旭屋出版, 2019.1

Other Title

Charcuterie

シャルキュトリーの本格技術 : 本場の味が出せる

Title Transcription

ホンバ ノ アジ ガ ダセル シャルキュトリー ノ ホンカク ギジュツ

Available at  / 5 libraries

Note

参考資料: p239

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 知識編(美味しく作るための材料選び;道具を使いこなす;理解して、マスターしたい食肉加工の技術)
  • 実践編(生ソーセージ;ソーセージ;サラミ;生ハム、ハム、ベーコン;リエット、コンフィ;レバーペースト;ゼリー寄せ;テリーヌ、パテ、ガランティーヌ、バロティーヌ)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB28689814
  • ISBN
    • 9784751113653
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    239p
  • Size
    31cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top