羊 (ひつじ) 料理 : 世界のレシピ135品と焼く技術、さばく技術、解体

Bibliographic Information

羊 (ひつじ) 料理 : 世界のレシピ135品と焼く技術、さばく技術、解体

柴田書店編

柴田書店, 2019.10

Other Title

羊料理 : 世界のレシピ135品と焼く技術さばく技術解体

Title Transcription

ヒツジリョウリ : セカイ ノ レシピ 135ヒン ト ヤク ギジュツ、サバク ギジュツ、カイタイ

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Description and Table of Contents

Table of Contents

  • つまみ・前菜
  • 焼く
  • 煮込み
  • 内臓
  • カレー
  • 炒める
  • ゆでる・蒸す
  • 揚げる
  • 粉もの
  • ごはんと麺

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Details

  • NCID
    BB29087078
  • ISBN
    • 9784388063154
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    255p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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