Bibliographic Information

こだわりの味、達人の巻!

(和食をつくろう! / 柳原尚之料理・監修, 3)

教育画劇, 2015.4

Title Transcription

コダワリ ノ アジ タツジン ノ マキ

Available at  / 6 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • おもてなし料理 春・夏(茶わん蒸し;赤飯 ほか)
  • おすしをつくろう!(基本のすしめし;細巻きずし ほか)
  • おもてなし料理 秋・冬(筑前煮;とり肉の竜田あげ ほか)
  • おせち料理(田づくり;手綱かまぼこ ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB29410082
  • ISBN
    • 9784774620114
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top