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標準食品学総論

青柳康夫, 筒井知己著

医歯薬出版, 2019.1

第3版第4刷

Other Title

Elements of food science

Title Transcription

ヒョウジュン ショクヒンガク ソウロン

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1章 食品(食品とは;人間と食品 ほか)
  • 2章 食品の栄養素と成分表(食品成分表;水分 ほか)
  • 3章 食品成分の化学と変化(水;アミノ酸とタンパク質 ほか)
  • 4章 食品物理(コロイド;懸濁と乳濁 ほか)
  • 5章 食品の総合評価(官能検査)(官能検査の実施条件;官能検査の手法)

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Details

  • NCID
    BB29457676
  • ISBN
    • 9784263706633
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 239p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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