Bibliographic Information

調理学

日本フードスペシャリスト協会編

建帛社, 2020.1

第2版

Other Title

Food specialist

Title Transcription

チョウリガク

Available at  / 64 libraries

Note

主要参考文献: p168

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 おいしさの設計(調理の意義;食べ物の嗜好性—おいしさの要因 ほか)
  • 2 調理操作(非加熱操作と器具;加熱操作と器具 ほか)
  • 3 食品素材の調理特性(炭水化物を多く含む食品の調理性;たんぱく質を多く含む食品の調理性 ほか)
  • 4 調理と食品開発(調理と摂食機能;安全性への配慮 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB29803201
  • ISBN
    • 9784767906560
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 173p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top