基礎栄養学
Author(s)
Bibliographic Information
基礎栄養学
(栄養科学シリーズNEXT)
講談社, 2020.3
第4版
- Title Transcription
-
キソ エイヨウガク
Available at / 97 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.508||E39||4版40024612
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考書: p191
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 栄養
- 栄養学史
- 栄養と食生活
- 食物の摂取調節
- 食物の消化と吸収と栄養素の補給
- 栄養素とその機能
- エネルギー代謝
- 糖質の栄養
- 脂質の栄養
- タンパク質の栄養
- 栄養素の相互作用
- ビタミンの栄養
- ミネラル(無機質)の栄養
- 水分・電解質の代謝
- 食物繊維と難消化性糖類
- アルコールと栄養
- 分子栄養学
by "BOOK database"