Bibliographic Information

基礎栄養学

木戸康博, 桑波田雅士, 原田永勝編

(栄養科学シリーズNEXT)

講談社, 2020.3

第4版

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Available at  / 97 libraries

Note

参考書: p191

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 栄養
  • 栄養学史
  • 栄養と食生活
  • 食物の摂取調節
  • 食物の消化と吸収と栄養素の補給
  • 栄養素とその機能
  • エネルギー代謝
  • 糖質の栄養
  • 脂質の栄養
  • タンパク質の栄養
  • 栄養素の相互作用
  • ビタミンの栄養
  • ミネラル(無機質)の栄養
  • 水分・電解質の代謝
  • 食物繊維と難消化性糖類
  • アルコールと栄養
  • 分子栄養学

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB30331777
  • ISBN
    • 9784065180433
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 197p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top