調理学

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調理学

吉田惠子, 綾部園子編著

(栄養管理と生命科学シリーズ : 管理栄養士養成課程)

理工図書, 2020.2

新版

Other Title

調理の科学

Title Transcription

チョウリガク

Available at  / 61 libraries

Note

初版のタイトル: 調理の科学

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 調理の概念
  • 第2章 食べ物の嗜好性(おいしさ)
  • 第3章 食事の設計
  • 第4章 調理操作
  • 第5章 調理機器
  • 第6章 食品の調理性
  • 自習問題

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Details

  • NCID
    BB30709346
  • ISBN
    • 9784844608943
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 315p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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