抗疲労・抗ストレス・睡眠改善食品の開発

Author(s)

    • 井上, 和生 イノウエ, カズオ
    • 山崎, 英恵 ヤマザキ, ハナエ

Bibliographic Information

抗疲労・抗ストレス・睡眠改善食品の開発

井上和生, 山崎英恵監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2020.4

Other Title

High technology information

Development of functional foods for anti‐fatigue, anti-stress,and improving sleep quality

Title Transcription

コウヒロウ コウストレス スイミン カイゼン ショクヒン ノ カイハツ

Available at  / 23 libraries

Note

奥付・背に「T1147」とあり

文献あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 生理学的メカニズム(筋肉を中心とする運動時の疲労;中枢性疲労;脳のストレス応答 ほか)
  • 第2編 食品機能性評価法(抗疲労機能の評価法;抗ストレス機能の評価法;睡眠改善機能の評価法)
  • 第3編 食品成分・素材開発(分岐鎖アミノ酸(BCAA);テアニン;緑茶 ほか)

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Details

  • NCID
    BB30822542
  • ISBN
    • 9784781315010
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 287p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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