食品衛生学

Author(s)

Bibliographic Information

食品衛生学

熊田薫, 後藤政幸編著

(栄養管理と生命科学シリーズ : 管理栄養士養成課程)

理工図書, 2020.4

新版

Other Title

食品衛生の科学

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク

Available at  / 43 libraries

Note

初版のタイトル: 食品衛生の科学

編著者「熊田薫」のヨミは推定

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品衛生の概念
  • 食品衛生と食品衛生関連法規・食品衛生行政
  • 微生物学の基礎
  • 食中毒
  • 食品媒介感染症
  • 有害物質による食品汚染
  • 食品の変質と防止
  • 食品添加物
  • 食品の器具と容器・包装
  • 食品衛生管理
  • 遺伝子組換え食品(GMO)
  • 付録

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB30831237
  • ISBN
    • 9784844608974
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xi, 282p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top