Bibliographic Information

基本のカクテル手帖

渡辺一也監修

(知ればもっとおいしい!食通の常識)

世界文化社, 2017.4

Other Title

Cocktail gourmet handbook

Title Transcription

キホン ノ カクテル テチョウ

Available at  / 1 libraries

Note

文献あり 索引あり

Description and Table of Contents

Description

奥深いカクテルの世界が、もっと愉しくなる!今、人気のカクテルの魅力を丁寧に紹介。作り方、味わい、個性や歴史がこの一冊でわかる。

Table of Contents

  • ジンベース
  • ウオッカベース
  • ラムベース
  • テキーラベース
  • ウイスキーベース
  • ブランデーベース
  • リキュールベース
  • ワイン・日本酒・焼酎・ビールベース
  • ノンアルコール

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB30949339
  • ISBN
    • 9784418173112
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top