Bibliographic Information

日本の米づくりと環境

(イネ・米・ごはん大百科 / 辻井良政, 佐々木卓治監修, 1)

ポプラ社, 2020.4

Title Transcription

ニホン ノ コメズクリ ト カンキョウ

Available at  / 4 libraries

Note

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • お米と田んぼのひみつ(マンガ お米はどうして日本の「主食」なの?;お米は日本の主食;お米はイネという植物の実;イネの種類;イネは田んぼで育つ ほか)
  • 米づくりがさかんな日本(マンガ お米はどこでつくられているの?;米づくりに適した環境;全国でつくられているお米;北海道地方の米づくり;東北地方の米づくり ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB3145636X
  • ISBN
    • 9784591165317
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top