Bibliographic Information

お米の品種と利用

(イネ・米・ごはん大百科 / 辻井良政, 佐々木卓治監修, 4)

ポプラ社, 2020.4

Title Transcription

オコメ ノ ヒンシュ ト リヨウ

Available at  / 4 libraries

Note

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 新しい品種をつくり出す(マンガ どうしてお米にはたくさんの品種があるの?;品種改良の歴史;全国お米品種マップ;人気の品種「コシヒカリ」;いろいろな品種 ほか)
  • さまざまなお米の使いみち(マンガ お米から調味料や化粧品ができるの?;お米の加工品ができるまで;原料として注目されるお米;米ぬかの成分を生かす;米ぬかから油を取る ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB31456483
  • ISBN
    • 9784591165348
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top