Bibliographic Information

お米の食べ方と料理

(イネ・米・ごはん大百科 / 辻井良政, 佐々木卓治監修, 5)

ポプラ社, 2020.4

Title Transcription

オコメ ノ タベカタ ト リョウリ

Available at  / 5 libraries

Note

索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • ごはんをおいしく食べよう!(マンガ ごはんはどうしておいしいの?;ごはんの成分のひみつ;ごはんをおいしく食べるコツ;お米をじょうずに選ぶ;お米を正しく保存する ほか)
  • お米の加工食品(マンガ お米は炊いて食べるだけではないの?;手軽に食べられる加工米飯;さまざまなお米の加工食品;お米からつくる注目の食材)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BB31456508
  • ISBN
    • 9784591165355
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    47p
  • Size
    29cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top