中国、飲と食のエッセイ : 文人たちの味

Bibliographic Information

中国、飲と食のエッセイ : 文人たちの味

多田敏宏編訳

風詠社 , 星雲社 (発売), 2020.5

Other Title

中国飲と食のエッセイ : 文人たちの味

Title Transcription

チュウゴク、イン ト ショク ノ エッセイ : ブンジン タチ ノ アジ

Available at  / 9 libraries

Description and Table of Contents

Description

中国人作家たち(歿後50年以上)の散文シリーズ第4弾。孔子の時代から20世紀までの中国の飲食に関する文章を紹介。“料理のレシピ”“養生指南”など役立つ情報満載。

Table of Contents

  • 1 春秋戦国時代
  • 2 唐時代
  • 3 宋時代
  • 4 明時代
  • 5 明から清にかけて
  • 6 清時代
  • 7 清から中華民国にかけて
  • 8 中華民国、中華人民共和国

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB31573986
  • ISBN
    • 9784434274756
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    chi
  • Place of Publication
    大阪,東京
  • Pages/Volumes
    180p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top