Bibliographic Information

茶と糧菓 : 喫茶の時間芸術

安藤雅信, 溝口実穂著

小学館, 2020.6

Other Title

Cha and ryoka : Kissa - the temporal art of tea drinking

Title Transcription

チャ ト リョウカ : キッサ ノ ジカン ゲイジュツ

Available at  / 10 libraries

Note

英文併記

参考文献: p158

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 作る事は生きる事(溝口実穂)
  • 水面茶会 夏
  • 香葉茶会 秋
  • 名残の茶事 晩秋
  • 珈琲茶会 冬
  • 夜咄の茶事 初春
  • 交種茶会 春
  • 現代の数寄—喫茶文化の広がり(安藤雅信)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BB31642499
  • ISBN
    • 9784096823224
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top