免疫力を高める食材事典 : 最新決定版

Bibliographic Information

免疫力を高める食材事典 : 最新決定版

廣田孝子監修

学研プラス, 2020.7

Title Transcription

メンエキリョク オ タカメル ショクザイ ジテン : サイシン ケッテイバン

Available at  / 32 libraries

Description and Table of Contents

Description

食べるものと食べ方で感染しにくい体にできる!免疫力UP!食材ランキングと食べ合わせランキング付。

Table of Contents

  • 1 肉・魚介・卵・乳製品(肉;青背魚;赤身魚 ほか)
  • 2 野菜・いも・きのこ・海藻(緑黄色野菜;淡色野菜;香味野菜 ほか)
  • 3 種実・穀物・油・豆・果物(種実類;穀物;大豆製品・豆類 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC01225183
  • ISBN
    • 9784058011881
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top