世界チーズ大図鑑

Bibliographic Information

世界チーズ大図鑑

ジュリエット・ハーバット監修

柴田書店, 2020.7

改訂版

Other Title

The finest selection : tasting notes, over 750 cheeses, how to enjoy

World cheese book

Title Transcription

セカイ チーズ ダイズカン

Available at  / 66 libraries

Note

原タイトル: World cheese book

奥付の責任表示: ジュリエット・ハーバット編

Description and Table of Contents

Description

70の新たなチーズを含む、世界33ヵ国、750種をこの一冊に。

Table of Contents

  • フランス
  • イタリア
  • スペインとポルトガル
  • イギリスとアイルランド
  • 北海沿岸低地帯
  • ドイツ、オーストリア、スイス
  • スカンジナビア
  • 東欧と近東
  • アメリカ大陸
  • 中国と日本
  • オーストラリアとニュージーランド

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC01575833
  • ISBN
    • 9784388353576
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Original Language Code
    eng
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    352p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top