Bibliographic Information

日本酒の製造技術Q&A

堀江修二著

(日本酒の来た道, 技術編)

今井印刷 , 今井出版 (発売), 2020.8

Title Transcription

ニホンシュ ノ セイゾウ ギジュツ Q&A

Available at  / 10 libraries

Note

文献: p208-210

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 日本酒について
  • 水について
  • 米について
  • 原料処理1 精米について
  • 原料処理2 洗米・浸漬について
  • 原料処理3 蒸しについて
  • 麹について
  • 酒母について
  • もろみ仕込みについて
  • 清酒の品質評価について
  • 清酒の貯蔵と出荷管理について

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC03104565
  • ISBN
    • 9784866112046
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [米子],[米子]
  • Pages/Volumes
    212p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top