Danish food & cooking : traditions・ingredients・tastes・techniques・65 classic recipes

著者

書誌事項

Danish food & cooking : traditions・ingredients・tastes・techniques・65 classic recipes

Judith H Dern ; consultant, John Nielsen ; with photographs by William Lingwood

Aquamarine, c2012

タイトル別名

A taste of Scandinavia : the real food and cooking of Sweden, Norway and Denmark

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

In a slip case (3 vol. set)

"A taste of Scandinavia : the real food and cooking of Sweden, Norway and Denmark"--Slip case

ISBN on slip case: 9781908991102

Includes index

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BC03459902
  • ISBN
    • 9781908991188
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Wigston
  • ページ数/冊数
    128 p.
  • 大きさ
    22 cm
  • 件名
ページトップへ