Latin@s' presence in the food industry : changing how we think about food
著者
書誌事項
Latin@s' presence in the food industry : changing how we think about food
(Food and foodways)
University of Arkansas Press, 2016
- タイトル別名
-
Latin@s presence in the food industry
Latinas' presence in the food industry
大学図書館所蔵 全1件
  青森
  岩手
  宮城
  秋田
  山形
  福島
  茨城
  栃木
  群馬
  埼玉
  千葉
  東京
  神奈川
  新潟
  富山
  石川
  福井
  山梨
  長野
  岐阜
  静岡
  愛知
  三重
  滋賀
  京都
  大阪
  兵庫
  奈良
  和歌山
  鳥取
  島根
  岡山
  広島
  山口
  徳島
  香川
  愛媛
  高知
  福岡
  佐賀
  長崎
  熊本
  大分
  宮崎
  鹿児島
  沖縄
  韓国
  中国
  タイ
  イギリス
  ドイツ
  スイス
  フランス
  ベルギー
  オランダ
  スウェーデン
  ノルウェー
  アメリカ
注記
"Funded in part by The Julia Child Foundation for Gastronomy and the Culinary Arts"--Back cover
Includes index
内容説明・目次
内容説明
Latin@ s’ Presence in the Food Industry takes the holistic culinary approach of bringing together multidisciplinary criticism to explore the diverse, and not always readily apparent, ways that Latin@s relate to food and the food industry.
The networks Latin@s create, the types of identities they fashion through food, and their relationship to the US food industry are ana- lyzed to understand Latin@s as active creators of food-based commu- nities, as distinctive cultural representations, and as professionals. This vibrant new collection acknowledges issues of labor conditions, eco- nomic politics, and immigration laws—structural vulnerabilities that certainly cannot be ignored—and strives to understand more fully the active and conscious ways that Latina@s create spaces to maneuver global and local food systems.
「Nielsen BookData」 より