季節の魚料理 : 基本から身につける

Author(s)

    • 長谷川, 弓子 ハセガワ, ユミコ

Bibliographic Information

季節の魚料理 : 基本から身につける

長谷川弓子著

(天然生活の本)

扶桑社, 2020.4

Title Transcription

キセツ ノ サカナ リョウリ : キホン カラ ミ ニ ツケル

Available at  / 5 libraries

Note

地球丸2016年の復刊

奥付誤植: 2012.5月復刊

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 春の魚(鯛;めばる ほか)
  • 夏の魚(あじ;かつお ほか)
  • 秋の魚(さんま;かます ほか)
  • 冬の魚(たら;かに ほか)

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Details

  • NCID
    BC03538248
  • ISBN
    • 9784594084646
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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