フランス人が愉しむ3つの前菜。

Bibliographic Information

フランス人が愉しむ3つの前菜。

上田淳子著

誠文堂新光社, 2020.9

Other Title

les meilleurs recettes d'entrées et hors-d'oeuvre à la française

Title Transcription

フランスジン ガ タノシム ミッツ ノ ゼンサイ

Available at  / 7 libraries

Note

索引あり

Description and Table of Contents

Description

冷菜、温菜、常備菜…暮らし上手のフランス家庭に習う、手軽に作れてお酒に合う、軽いお皿60品。

Table of Contents

  • 冷たい前菜(「冷たい前菜」のルール;サーモンとえびのタルタル;ビーフステーキのタルタル ほか)
  • 温かい前菜(「温かい前菜」のルール;ムール・フリット;魚介とハーブのフリット ほか)
  • 作りおき前菜(「作りおき前菜」のルール;サーモンのハーブオイルマリネ;あじのマリネ ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC03907876
  • ISBN
    • 9784416620366
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    125p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top