グリケーションの制御とメイラード反応の利用

Author(s)

    • 有原, 圭三 アリハラ, ケイゾウ

Bibliographic Information

グリケーションの制御とメイラード反応の利用

有原圭三監修

(食品シリーズ)

シーエムシー出版, 2020.12

Other Title

High technology information

Regulation of glycation and utilization of the maillard reaction

Title Transcription

グリケーション ノ セイギョ ト メイラード ハンノウ ノ リヨウ

Available at  / 19 libraries

Note

「T1165」 と背にあり

文献: 各章末

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Details

  • NCID
    BC04932507
  • ISBN
    • 9784781315645
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 379p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
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