イチバン親切な小麦粉料理の教科書

Bibliographic Information

イチバン親切な小麦粉料理の教科書

川上文代著

新星出版社, 2021.3

Other Title

小麦粉料理の教科書 : イチバン親切な

Title Transcription

イチバン シンセツ ナ コムギコ リョウリ ノ キョウカショ

Available at  / 16 libraries

Description and Table of Contents

Description

こね方、伸ばし方、包み方の基本と餃子からパイ、うどん、ピザ、クスクス、ナン、生麩まで。豊富な手順写真で丁寧に解説。

Table of Contents

  • 第1章 具を詰めた小麦粉料理(具を詰めた小麦粉料理;水餃子 ほか)
  • 第2章 小麦粉を使った麺料理(世界の小麦粉麺料理;手打ちうどん ほか)
  • 第3章 発酵させる小麦粉料理(世界のパン;バターロール ほか)
  • 第4章 その他の小麦粉料理(お好み焼き;広島風お好み焼き ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC06038296
  • ISBN
    • 9784405094017
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top