タレ・ソース、盛りつけ、味づくりで新しい刺身料理をつくる

Bibliographic Information

タレ・ソース、盛りつけ、味づくりで新しい刺身料理をつくる

旭屋出版編集部編

旭屋出版, 2021.4

Title Transcription

タレ・ソース モリツケ アジズクリ デ アタラシイ サシミ リョウリ オ ツクル

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 鶴林 美味旬菜
  • Cuisine Franco‐Japonaise Matsushima
  • Ristorante Ogawa
  • 京料理 よこい
  • レ・サンス Le Sens
  • 日本料理 よし邑
  • 金裕美韓国料理教室
  • 中国食酒坊 まつもと

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BC06369340
  • ISBN
    • 9784751114414
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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