食品衛生学 : 食べ物と健康
Author(s)
Bibliographic Information
食品衛生学 : 食べ物と健康
(サクセス管理栄養士・栄養士養成講座 / 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会監修)
第一出版, 2021.3
第8版
- Title Transcription
-
ショクヒン エイセイガク : タベモノ ト ケンコウ
Available at / 48 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.54||Sh96||8版40025660
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 食品の安全性(食品衛生と法規;食品の変質;食中毒;食品による感染症・寄生虫症;食品中の有害物質 ほか)
- 参考資料(食品安全基本法(抜粋);食品衛生法(抜粋);食品、添加物等の規格基準(抜粋);大量調理施設衛生管理マニュアル;食品添加物表示の簡略名(抜粋) ほか)
by "BOOK database"