Bibliographic Information

食品衛生学 : 食べ物と健康

植木幸英, 阿部尚樹著

(サクセス管理栄養士・栄養士養成講座 / 全国栄養士養成施設協会, 日本栄養士会監修)

第一出版, 2021.3

第8版

Title Transcription

ショクヒン エイセイガク : タベモノ ト ケンコウ

Available at  / 48 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 食品の安全性(食品衛生と法規;食品の変質;食中毒;食品による感染症・寄生虫症;食品中の有害物質 ほか)
  • 参考資料(食品安全基本法(抜粋);食品衛生法(抜粋);食品、添加物等の規格基準(抜粋);大量調理施設衛生管理マニュアル;食品添加物表示の簡略名(抜粋) ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC06584263
  • ISBN
    • 9784804114262
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    iii, 119p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top