Bibliographic Information

基礎栄養学

小林謙一編著

(栄養管理と生命科学シリーズ : 管理栄養士養成課程)

理工図書, 2021.4

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 54 libraries

Note

その他の執筆者: 井上順 [ほか]

参考文献・索引あり

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 栄養の概念
  • 基礎栄養学に必要な生化学
  • 食物の摂取
  • 消化・吸収と栄養素の体内動態
  • 炭水化物の栄養
  • たんぱく質の栄養
  • 脂質の栄養
  • ビタミンの栄養
  • 無機質の栄養
  • 水・電解質の栄養的意義
  • エネルギー代謝
  • 付表

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BC06596138
  • ISBN
    • 9784844609056
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    xii, 405p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top