ワタナベマキの梅料理

Bibliographic Information

ワタナベマキの梅料理

ワタナベマキ著

NHK出版, 2021.5

Title Transcription

ワタナベ マキ ノ ウメリョウリ

Available at  / 6 libraries

Description and Table of Contents

Description

梅干しって調味料だったんだ!梅干しレシピが60品!

Table of Contents

  • うちで人気のベスト10(梅から揚げ;梅角煮 ほか)
  • 私の梅仕事(梅干し;青梅シロップ ほか)
  • 梅料理の法則(味つけは梅だけ;梅+だしで ほか)
  • 梅で毎日!おかずと麺(鶏の梅照り焼き;さばの梅照り焼き ほか)
  • 一年中の梅ご飯(梅おかかご飯;梅と新しょうがのご飯 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC07277317
  • ISBN
    • 9784140333181
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    95p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top