季節を味わう保存食手帖

Bibliographic Information

季節を味わう保存食手帖

飛田和緒著

(ESSEの本)

扶桑社, 2021.5

Title Transcription

キセツ オ アジワウ ホゾンショク テチョウ

Related Bibliography 1 items

Available at  / 1 libraries

Note

「私の保存食手帖」新版(2016年刊)の改題増補改訂

Description and Table of Contents

Description

つくって寝かせて、世話をして、時間がおいしくしてくれる「保存食」。飛田さんが25年間つくり続ける、愛着のあるレシピ108品。

Table of Contents

  • 春の手帖から。(いちごジャム;いちごシロップ ほか)
  • 夏の手帖から。(梅干し;ぽたぽた漬け ほか)
  • 秋の手帖から。(りんごのコンポート;りんごジャム ほか)
  • 冬の手帖から。(大根の甘酢漬け;干し大根の漬物 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC07281471
  • ISBN
    • 9784594088347
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    159p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
    Page Top