Bibliographic Information

メニュー開発論

小倉朋子著

創成社, 2021.4

Other Title

メニュー開発

Title Transcription

メニュー カイハツロン

Available at  / 25 libraries

Note

参考文献: p219-220

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 メニュー開発の基本理念
  • 2 メニュー開発の基本戦略
  • 3 嗜好性の基本
  • 4 レシピ制作の基礎
  • 5 外食のメニュー開発
  • 6 中食のメニュー開発
  • 7 内食のメニュー開発
  • 8 メニューにみる食の安心・安全
  • 9 栄養とメニュー

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC07554552
  • ISBN
    • 9784794470829
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 227p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top