人体・疾病/基礎栄養学 応用栄養学/臨床栄養学

Author(s)

Bibliographic Information

人体・疾病/基礎栄養学 応用栄養学/臨床栄養学

(オープンセサミシリーズ)

ティーエーネットワーク, 2021.6 , 東京アカデミー七賢出版(発売)

Other Title

管理栄養士国家試験対策完全合格教本

Title Transcription

ジンタイ シッペイ キソ エイヨウガク オウヨウ エイヨウガク リンショウ エイヨウガク

Related Bibliography 1 items

Available at  / 9 libraries

Description and Table of Contents

Description

出題傾向を徹底分析!膨大な国家試験の範囲をコンパクトにまとめ、国家試験対策として必要かつ充分な内容を完全網羅!

Table of Contents

  • 1 人体の構造と機能及び疾病の成り立ち
  • 2 基礎栄養学
  • 3 応用栄養学
  • 4 臨床栄養学
  • 巻末資料

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC07731330
  • ISBN
    • 9784864555111
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    名古屋,東京
  • Pages/Volumes
    14,663p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
    Page Top