梅干しを漬けてわかること

Bibliographic Information

梅干しを漬けてわかること

有元葉子著

文化学園文化出版局, 2021.3

Title Transcription

ウメボシ オ ツケテ ワカル コト

Available at  / 6 libraries

Note

月刊誌『ミセス』2016年6月号掲載に撮りおろしを加えて書籍化

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 5月下旬 青梅で
  • 6月上旬 梅干しの下漬け
  • 6月下旬 梅干しの本漬け
  • 7月下旬 梅干しの土用干し
  • 梅干し料理(本漬けの赤じそで;梅干しで;梅肉で;赤梅酢で)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BC07948795
  • ISBN
    • 9784579213757
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    103p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top